tag:blogger.com,1999:blog-163744417477234960.post305219258042250505..comments2022-03-24T05:27:34.537-07:00Comments on Alminos virtuvė/ Alminos cuisine: Tikra Itališka picaAlminahttp://www.blogger.com/profile/13550698570299114711noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-163744417477234960.post-82904765699418455632013-10-16T04:13:04.443-07:002013-10-16T04:13:04.443-07:00Ar gavosi? :)Ar gavosi? :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-163744417477234960.post-29814224242370319222013-05-29T10:02:42.638-07:002013-05-29T10:02:42.638-07:00As dedu kepti picą į įkaitintą iki 200C orkaitę.As dedu kepti picą į įkaitintą iki 200C orkaitę.Alminahttps://www.blogger.com/profile/13550698570299114711noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-163744417477234960.post-72186963264848801222013-05-23T12:19:29.970-07:002013-05-23T12:19:29.970-07:00Sveiki, o kokioj temperatūroj ir kiek laiko kepti?...Sveiki, o kokioj temperatūroj ir kiek laiko kepti?žaliaRūtahttps://www.blogger.com/profile/07191963294228963648noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-163744417477234960.post-20273414892696871952013-01-12T09:22:28.791-08:002013-01-12T09:22:28.791-08:00Kepa kepa. Ziuresim kaip gausis!:)
Kepa kepa. Ziuresim kaip gausis!:)<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-163744417477234960.post-14188434367166327102012-05-01T08:40:59.199-07:002012-05-01T08:40:59.199-07:00Labutis,
Aš dažniausiai naudoju Džiugo sūri. Tačia...Labutis,<br />Aš dažniausiai naudoju Džiugo sūri. Tačiau puikiai tinka ir visi kiti puskiečiai arba kieti sūriai, kaip Žalgiris, Parmezano.Alminahttps://www.blogger.com/profile/13550698570299114711noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-163744417477234960.post-24139121583234570102012-05-01T08:27:52.692-07:002012-05-01T08:27:52.692-07:00Sveiki, kokį sūrtį geriausia naudoti? :)Sveiki, kokį sūrtį geriausia naudoti? :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-163744417477234960.post-6384515720469522572012-01-12T10:49:12.777-08:002012-01-12T10:49:12.777-08:00Miltus naudoju aukščiausios rūšies, dažniausiai Ma...Miltus naudoju aukščiausios rūšies, dažniausiai Malsenos arba Kauno grūdų. Dėl mielių maišymo manau didelio skirtumo nėra, seniau aš savaip darydavau. Bet pagal šį receptą tešla gaunasi labai trapi.Alminahttps://www.blogger.com/profile/13550698570299114711noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-163744417477234960.post-14487971672362217542012-01-12T05:33:07.308-08:002012-01-12T05:33:07.308-08:00Sveiki, man kepant neiškyla oro pūslelės,gal ka no...Sveiki, man kepant neiškyla oro pūslelės,gal ka nors negerai darau? Ir koks skirtumas kur reikia mieles kildinti atskirai ir kur kartu viska sudėjus minkyt?gemaitehttps://www.blogger.com/profile/13556746659586095130noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-163744417477234960.post-62612288537949551142012-01-12T05:16:07.534-08:002012-01-12T05:16:07.534-08:00o kodėl kepant man neiškyla tuščiavidurės oro pūsl...o kodėl kepant man neiškyla tuščiavidurės oro pūslės ir kokie miltai turi būti?gemaitehttps://www.blogger.com/profile/13556746659586095130noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-163744417477234960.post-73675612033265033722012-01-12T04:42:43.623-08:002012-01-12T04:42:43.623-08:00o koks skirtumas, ar mieles kartu su miltais ir vi...o koks skirtumas, ar mieles kartu su miltais ir visais priedais maišyt, ar kildint atskirai?gemaitehttps://www.blogger.com/profile/13556746659586095130noreply@blogger.com