Ieškoti šiame dienoraštyje

2011 m. balandžio 15 d., penktadienis

Sveikuoliški šaltibarščiai su daigintais ridikėliais


0,5  litro kefyro;
300 ml natūralaus jogurto arba 150 ml jogurtinės grietinės;
0,5  litro virinto vandens;
1 vidutinio dydžio virto  burokėlio;
1 šviežio agurko;
pundelio svogūnų laiškų;
žiupsnelio šviežių krapų;
1 kietai virto kiaušinio;
saujalės daigintų ridikėlių  (suteikia labai pikantišką skonį);
druskos pagal skonį..
Į dubenį sudėti sutarkuotą burokėlį, supjaustytą smulkiai agurką ir svogūnų laiškus. Įdėti jogurto arba jogurtinės grietinės ir viską gerai išmaišyti. Tada supilti kefyrą ir atšaldyto virinto vandens apie pusę litro. Išmaišyti, įdėti druskos. Pabaigoje suberti susmulkintus krapus,  smulkiai sukapotus kiaušinius ir daigintus ridikėlius.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą