Ieškoti šiame dienoraštyje

2013 m. vasario 27 d., trečiadienis

Vištienos steikas su keptu kopūstu



1 valg. šaukštas alyvuogių aliejaus

pagal skonį druskos ir juodųjų maltų pipirų

2 vnt. vištienos filė

pagal skonį Čili pipirai

2 vnt. šviežio kopūsto riekelių

1 arb. šaukštelis Vištienos steiko prieskonių

Kaip gaminti:

Vištienos krūtinėles įtrinti aliejumi ir steiko prieskoniais. Nuo kopūsto atpjauti dvi riekes per visa galvą apie 1,5 cm storio. Pabarstyti druska, čili pipirais ir apšlakstyti aliejumi. Perverti pagaliukais, kad neiširtų. Įkaitinti grilinę  keptuvę ir dėti kepti krūtinėlę ir kopūstus. Kepti apie 5 min. iš vienos ir iš kitos pusės.

1 komentaras: