Ieškoti šiame dienoraštyje

2010 m. lapkričio 14 d., sekmadienis

Pica su jautienos faršų ir kelmučiais





300 gr. jautienos faršo;
100 gr. marinuotų kelmučių;
1 svogūnas;
2-3 šaukštai pomidorų padažo;
saldžioji paprika;
100 gr tarkuoto Džiugo sūrio;
prieskoniai picai (raudonėlis, bazilikas)

Picos pado receptą rasite prie "Picos su vištiena ir krevetėmis" aprašymo. Faršą apkepinti keptuvėje su susmulkintu svogūnu. Picos padą aptepti pomidorų padažu, sudėti šiek tiek praaušusį faršą, ant viršaus išdėlioti kelmučius, arba kitus mėgiamus grybus, plonais griežinėliais supjaustytą papriką, picos prieskonius ir tarkuotą Džiugo sūrį.


Kepti įkaitintoje orkaitėje ( iki 200C.) apie 10-15 min.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą