Ieškoti šiame dienoraštyje

2011 m. vasario 16 d., trečiadienis

Gaivios morkų salotos



4 morkos
3 valg. šaukšt. alyvuogių aliejus
1 valg. šaukšt. cukrus
1 arbat. šaukštel. garstyčių
1 arbat. šaukštel. Čili padažas, arba čili milteliai
1 arbat. šaukštel. Santa Maria juodųjų pipirų
4 skilt. česnako
½ citrinos sultys
3 valg. šaukšt. vandens

 Alyvuogių aliejų, citrinos sultis, cukrų, garstyčias, druską. išspaustą česnaką, šviežiai sumaltus pipirus, Čili padažą ir vandenį gerai išplakti ir supilti ant burokine tarka sutarkuotų morkų. 
Labai gaivios salotos ir puikiai tiko prie kalakutienos faršo vyniotinio. Šis padažas puikiai tiko ir šviežiems nevirtiems burokėliams.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą