250 g bemielės sluoksniuotos tešlos
200 g grybų (miško arba pievagrybiai)
2 kiaušiniai
1 šaukštas majonezo
1 šaukštas krakmolo
2 arb. šaukšt. Santa Marios Miško prieskonių mišinio
1 arb. šaukšt. Santa Marios Grill prieskonių
1 svogūnas
Svogūną supjaustyti ir pakepinti aliejuje su grybais (jei naudojate šviežius, pabarstyti druska). Faršą sumaišyti su majonezu, krakmolu, vienu kiaušiniu, prieskoniais (Forest ir Grill) . Sudėti apkepintus grybus ir viską gerai išmaišyti. Tešlą šiek tiek iškočioti, dėti ant miltais pabarstytos maistinės plėvelės. Ant viršaus tolygiai paskirstyti faršą (kraštus palikti tuščius) ir apibarstyti saldžia paprika. Plėvelės pagalba suvynioti vyniotinį dėti į skardą. Aptepti išplaktu kiaušiniu, subadyti šakute ir apibarstyti sezamu, kmynais arba kanapių sėklomis. Kepti įkaitintoje iki 200 C temperatūros orkaitėje 30 min.
| |||||||||
Ieškoti šiame dienoraštyje
2011 m. vasario 16 d., trečiadienis
Kalakutienos faršo vyniotinis
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą