0,5 stiklinės kukurūzų miltų (nebūtinai);
2 stiklinės kvietinių miltų;
2 šaukštai cukraus;
1/2 arbat. šaukštelio druskos;
1 arbat. šaukštelis kepimo miltelių;
1 kiaušinis;
400 ml pasukų;
2-3 valgomi šaukštai išlydyto sviesto;
2 stiklinės kvietinių miltų;
2 šaukštai cukraus;
1/2 arbat. šaukštelio druskos;
1 arbat. šaukštelis kepimo miltelių;
1 kiaušinis;
400 ml pasukų;
2-3 valgomi šaukštai išlydyto sviesto;
50 gr. konditerinio juodo šokolado.
Dubenyje sumaišyti sausas medžiagas: miltus, cukrų, druską, kepimo miltelius. Užpilti pasukas, įmušti kiaušinį, supilti ištirpintą sviestą. Pabaigoje įmaišyti stambiai sutarkuotą arba smulkiai sulaužytą šokoladą. Kepti kaip įprastus blynus, tik nereikia aliejaus jei kepsite Berghof keptuvėje.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą