Ieškoti šiame dienoraštyje

2012 m. balandžio 21 d., šeštadienis

Desertas su rikotos sūriu






250 gr. Rikotos sūrio
200 ml grietinėlės
2 valg. šaukštai cukraus pudros
1 arb. šaukštelis vanilės esencijos
1/2 citrinos sulčių
Mėgiamu uogų
Brendžio
Biskvito
Grietinėlę išplakti su cukraus pudra iki standžios koncistencijos, sudėti rikotos sūrį, vanilę ir citrinos sultis, viską gerai išplakti.
Biskvitą supjaustyti plonom riekelėm ir apšlakstyti brendžiu. Aptepti storai rikotos sūrio kremu ant viršaus pridėti uogų, jas įspausti į kremą. Tada dar vieną sluosnį biskvito, jį šiek tiek paspaudžiame, ir vėl aptepame kremu ir puošiame uogomis. Dedame nemažiau kaip valandai į šaldytuvą, kad kremas sustingtu, kantriai laukiame, o tada jau galime smaguriauti.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą