Ieškoti šiame dienoraštyje

2013 m. gruodžio 30 d., pirmadienis

Auksaspalvė dorada su kepta cukinija ir popmidorais


2 Dorados
1 citrina
citrininių pipirų pagal skonį
1 valgomas šaukštas sviesto
1 žiupsnelis petražolių kapotų
druskos pagal skonį.
1 cukinija
200 gr. vyšninių pomidorų
alyvuogių aliejaus kepimui
Doradą išskrosti, nuvalyti žvynus. Įtrinti prieskoniais. Į vidų sudėti sviestą sumaišytą su petražolėmis, idėti po porą skiltelių citrinos. Dar kelias riekeles uždėti ant viršaus. Dėti į kepimo skardą. aplink sudėti riekelėmis supjaustytą cukiniją, apibarstyta druska ir apšlakstyti, o dar geriau apipurkšti alyvuogių aliejumi. Sudėti pomidorus ir kepti orkaitėje apie 20 min. 160C temperatūroje.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą