2 kg bulvių;
1 rūkytas vištos ketvirtis;
1 svogūnas;
aliejaus kepimui;
1arb. šaukštelis džiovintų mėtų;
1 arb. šaukštelis džiovinto raudonėlio
1 nubrauktas valgomas šaukštas druskos.
1 rūkytas vištos ketvirtis;
1 svogūnas;
aliejaus kepimui;
1arb. šaukštelis džiovintų mėtų;
1 arb. šaukštelis džiovinto raudonėlio
1 nubrauktas valgomas šaukštas druskos.
Bulves sutarkuoti. Pakepinti aliejuje smulkiai supjaustytą svogūną ir sudėti jį į bulvių tarkius. Taip pat suberti džiovintas mėtas ir druską. Viską gerai išmaišyti. Vištos ketvirtį supjaustyti mažais gabaliukais ir sudėti ant skardos (skardos dydis 20X20 cm) Įpilti dar apie šaukštą aliejaus. Ant viršaus sukrėsti bulvių tarkius. Kepti orkaitėje 1 val. laiko 200C temp. Valgyti su grietine.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą