Ieškoti šiame dienoraštyje

2012 m. vasario 9 d., ketvirtadienis

Bruknių- šampano šerbetas

Receptas gimė spontaniškai, kadangi reikėjo suvartoti atidarytą pusantro litro šampano butelį. Be to labai norėjosi kažko gaivaus. Šaldiklyje turėjau tik šaldytų bruknių tyrės ir kelias braškes. Nusprendžiau surizikuoti. Gėrimas gavosi puikus. 
 Gėrimui pagaminti reikėjo:
500 ml šampano sušalusio beveik į ledą;
300 ml sušaldytų bruknių;
3 šaukštų cukraus;
2 šviežių braškių;
cukraus ir citrinos sulčių papuošimui.
Visa tai sudėjau į kokteilinę ir išplakiau kol tirštos masės beveik padvigubėjo,o ledai beveik ištirpo. Gėrimą išpilsčiau į cukrumi papuoštas taures. 



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą