Ieškoti šiame dienoraštyje

2012 m. balandžio 24 d., antradienis

Vištos krūtinėlė įdaryta Apetinos sūriu ir paprika








4 vištos krūtinėlės
2 šalotai
1 žiupsnelis petražolių
 aliejaus kepimui
1 kiaušinis
2 saujos džiuvėsėlių
1/2 raudonos paprikos
 pagal skonį druskos ir juodųjų maltų pipirų
1 žiupsnelis vištienos prieskonių
100 g Apetinos sūrio

Vištos krūtinėlę išmušti, pabarstyti prieskoniais. Į kiekvieną krūtinėlę dėti po dvi juosteles paprikos, juostelę sūrio, skiltelę šaloto ir pabarstyti petražolėmis. Suvynioti kepsnelį, gerai suspausti, kad neliktų plyšių, Kiekvieną gabaliuką apvolioti plaktame kiaušinyje ir džiuvėsėliuose. Kepti įkaitintame aliejuje iš visų pusių ant vidutinės ugnies. Patiekti su ryžiais ir grietinėlės-garstyčių padažu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą