100 gr. pelėsinio sūrio (memel blue ar kito mėgiamo, švelnesnio skonio;
70 gr. margarino arba sviesto;
50 ml grietinėlės;
50 gr. cukraus pudros;
1 šauštas kakavos;
Užvirti grietinėlę sudėti sutarkuotą margariną ir maišyti kol ištirps. Nukelti nuo ugnies, sudėti smulkiai sulaužytą šokolada, cukraus pudrą, kakavą ir viską gerai išplakti, kol bus vienalytė masė, leisti atšalti kelioms valandoms. Sūrį supjaustyti į 15 vienodų kvadratukų. Tarp delnų susukti rutuliuką ir į jį įspausti sūrio gabalėlį. Paruoštus triufelius dėti į šaldytuvą porai valandų, arba į šaldiklį trumpesniam laikui. Tada apvolioti sausuose kakavos milteliuose.
Skanaus.