300 g lašišos file
350 g ašišos faršo
150 ml grietinėlės
1 v. š. raudonos paprikos, smulkiai pjaustytos
100 g špinatų (šaldytų pakaks 50 g)
Žiupsnelio baltųjų pipirų
Druskos, juodų pipirų
10 ml madeiros vyno
100 g faršo sumaišyti su špinatų tyre, druska ir paprika. Lašišos file įpjauti išilgai ir išskleisti, pagardinti druska, pipirais ir Madeira. Sudėti faršą su špinatais. Ant kepimo plėvelės iškloti 2/3 likusio faršo ir dėti į kepimo formą (pailgą). Suglaustą lašių file dėti ant faršo,o ant viršaus užtepti likusį faršą. Formą gerai sukratyti, kad neliktų oro tarpų ir uždengti kepimo plėvele. Forma statyti į skardą su vandeniu ir kepti 170° C temp. apie 35 - 40 min. Pries išimant iš formos, atšaldyti