Ieškoti šiame dienoraštyje
100 gr. rūkytos lašišos;
4 kiaušinio tryniai;
2 šaukštai majonezo su medumi;
1 ilgas agurkas.
Lašišą, kiaušinio trynius ir majonezą iki purumo išplakti su blenderiu. Agurką supjautyti 2,5 cm ritinėliais ir išskobti su šaukšteliu vidų, bet paliki ploną dugną. Lašišos putėsius dėti į konditerinį maišelį ir jo pagalba užpildyti agurką.
Greita ir skani užkandėlė.
200 gr. karšto rūkymo jūros lydekos ar kitos mėgiamos žuvies;
2 kietai virti kiaušiniai;
200 gr. žalių žirnelių;
1/2 svogūno;
2-3 šaukštai majonezo;
Žiupsnelis šviežių krapų;
Žiupsnelis tarkuoto fermentinio sūrio.
Žuvį susmulkinti, supjaustyti smulkiai kiaušinius, susmulkinti svogūną, krapus, sudėti žirnelius ir viską sumaišyti su majonezu. Pagardinti šviežiai maltais juodaisiais pipirais ir tarkuotu fermentiniu sūriu.
200 gr. karšto rūkymo vištos krūtinėlės;
100 gr. fermentinio mėgstamo sūrio;
3 virti kiaušiniai;
3 šaukštai majonezo;
1 šalotas.
Krūtinėlę, šalotą ir kietai virtą kiaušinį smulkiai supjaustyti, su maišytis su majonezu ir dalimi sutarkuoto sūrio. Sudėti į indą ir apibarstyti likusiu sūriu. Jei mėgstate šioms salotoms puikiai tiks keletas šaukštų saldžių kukurūzų.