1 svogūnas4 valg. šaukštai alyvuogių aliejaus1 arb. šaukštelis cukraus1 kiaušinis350 g pomidorų savo sultyse6 žaliosios alyvuogės (be kauliukų)pagal skonį druskos ir juodųjų maltų pipirų500 g vidinės vištienos filė1 valg. šaukštas kukurūzų krakmolo2 skiltelės česnako1 didelis prinokęs pomidoras
Vištieną sumalti kartu su alyvuogėmis ir česnaku. Įdėti druskos, pipirų, kiaušinį ir šaukštą krakmolo. Gerai viską išminkome. Pasišlapiname rankas ir formuojame kukulaičius. Įkaitiname aliejų keptuvėje (šlakelį) ir labai lengvai apkepame, kol kukulaičiai pabals.
Išimame juos trumpam į lėkštę, o į keptuvę įpilame 4 šaukštus aliejaus, pakepiname smulkiai supjaustytą česnaką su svogūnu. Kai svogūnai taps skaidrūs sudedame susmulkintą pomidorą ir konservuotus pomidorus. Įberiame pagal skonį druskos, pipirų, alyvuogių ir cukraus šaukštelį. Patroškiname apie 10 min. ir tada sudedame atgal kukulaičius. Troškiname dar apie 10 min. Patiekiame su makaronais, ryžiais ar bulvių koše.