1 kiaušinis;
3 valg. šaukštas pieno
1 žiupsnelis druskos
1 valg. šaukštas petražolių
50 g Parmezano sūrio
1 žiupsnelis juodų maltų pipirų
3/4 puodelis džiuvėsių
Nupjauti baklažano galiukus ir supjaustyti 1 cm riekelėmis. Apbarstyti druska. Džiuvėsėlius sumaišyti su sūriu, druska ir pipirias. Kiaušinį išplakti su pienu. Kiekvieną baklažano gabalėlį pamirkyti kiaušinio plakinyje, o po to dživėsėliuose, dživėsėlius galite ir ranka gerai prispausti. Kepti įkaitintoje, bet nelabai karštoje gril keptuvėje su truputėliu aliejaus iš abiejų pusių.
Pateikti su pomidorų salotomis (1 išspausta česnako skiltelė, druska, malti pipirai ir 2 valg. šaukštai alyvuogių aliejaus).
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą