500 gr. menkės file;
5 šaukstai džiuvėsių;
1 kiaušinis;
3 arbatiniai šaukšteliai kaparėlių;
1 svogūnas;
1 didelė česnako skiltelė;
10 žalių alyvuogių;
400 gr. kalafijorų;
200 gr. šparaginių pupelių;
200 ml kokoso pieno;
5 šaukstai džiuvėsių;
1 kiaušinis;
3 arbatiniai šaukšteliai kaparėlių;
1 svogūnas;
1 didelė česnako skiltelė;
10 žalių alyvuogių;
400 gr. kalafijorų;
200 gr. šparaginių pupelių;
200 ml kokoso pieno;
Maltų pipirų ir druskos pagal skonį.
Menkės filė sumalti, sudėti pusę smulkiai supjaustyto svogūno ir česnako skiltelę, įmušti kiaušinį, sudėti džiuvėsėlius, pipirus, druską ir susmulkintus kaparėlius. Gerai išminkyti faršą, formuoti kukulius ir dėti garinti į puodą- 5-7 min. (galima ir apkepti keptuvėje įkaitintame aliejuje, apvoliojus miltuose). Gilioje keptuvėje įkaitinti aliejų, sudėti likusį susmulkinta svogūną, susmulkintas alyvuoges, trumpai apkepti. Tada sudėti kalafijorus ir šparagines pupeles, įpilti apie pusę stiklinės vandens (jei turite įpilkite sultinio), įberti druskos ir patroškinti apie 5 minutes. Pabaigoje sudėti kukulius ir supilti kokosų pieną ir dar patroškinti, kol padažas užvirs.