Ieškoti šiame dienoraštyje

2010 m. gruodžio 19 d., sekmadienis

Keptos bulvės įdarytos varške

10-12 vidutinio dydžio bulvių;
300 gr. riebios varškės;
2 skiltelės česnako;
2-3 šaukštai grietinės;
1 arbatinis šaukštelis rozmarino;
1 arbatinis šaukštelis krapų;
druskos pagal skonį.
 Bulves švariai nuplauti, suvynioti į foliją po 3 bulves ir kepti orkaitėje apie 40 min. 200 laipsnių temperatūroje. Kol bulvės kepa, pasiruošti varškės įdarą. Varškę ištrinti su greitine, česnaku, prieskoniais ir druska. Iškepusias bulves išvynioti, įpjauti bulvėje kryžiuką ir spustelėti iš šonų, kad bulvė "išsižiotų". Ant viršaus sudėti įdarą ir kepti orkaitėje dar apie 10 min. (170 laipsnių).

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą