1 arb. šaukštelis ciberžolės
2 valg. šaukštai aliejaus
60 g sviesto
1 valg. šaukštas citrinos sulčių
750 g bulvių
2-3 skiltelės česnako
1 didelis svogūnas
1 arb. šaukštelis Tako padažo
1 arb. šaukštelis imbiero (arba 5cm šviežio tarkuoto)
1,5 arb. šaukštelis kumino
1/4 arb. šaukštelio kajano pipirų
1 arb. šaukštelis mėtų
Bulves supjaustyti 2 cm kubeliais ir virti 6-8 min. pasūdytame vandenyje. Tada bulves gerai nusausinti. Keptuvėje išlydyti sviestą, supilti aliejų, ciberžolę ir pakepinti juostelėmis supjaustytą svogūną, suberti bulves ir kepti apie 4-5 min., kol bulvės gražiai apskrus. Susmulkinti česnaką ir suberti ant bulvių. Tada suberti imbierą, kuminą, kajano pipirą ir Tako padažą. Viską išmaišyti ir kepti apie 1 min. Pabaigoje užberti mėtos ir apšlakstyti citrinos sultimis.