Lietiniams:
1 stiklinė miltų;
2 stiklinės pieno;
2 kiaušiniai;
1 arbatinis šaukštelis cukraus;
1 valgomas šaukštas alyvuogių aliejaus;
Žiupsnelis druskos;
Įdarui:
4 obuoliai
100 gr. sviesto
2 valgomi šaukštai cukraus
½ arbatinio šaukštelio cinamono
½ apelsino sulčių
50 gr. juodojo šokolado
100 gr. Rikotos sūrio
1 valgomas šaukštas cukraus pudros
Išplakti kiaušinius su pienu, cukrumi ir druska, įmaišyti miltus, pabaigoje įpilti alyvuogių aliejų. Iškepti lietinius (iš šio kiekio iškepu apie 10 lietinių).
Obuolius, nulupti, išimti sėklas ir supjaustyti plonomis riekelėmis. Keptuvėje ištirpinti sviestą sudėti obuolius, apibarstyti cukrumi, išspausti pusės apelsino sultis, suberti cinamoną ir vis pamaišant kepti, kol obuoliai karamelizuosis. Apkeptus obuolius dėti ant lietinio ir lankstyti kaip tik norite (trikampiu, vokeliu, ). Prieš patiekiant blynus apkepti nedideliame kiekyje aliejaus iš abiejų pusių. Labai skanu patiekti su ištirpintu šokoladu ir rikotos sūriu išplaktu su cukraus pudra bei braškių uogiene.