Ieškoti šiame dienoraštyje

2011 m. kovo 2 d., trečiadienis

Šokoladiniai blynai




0,5 stiklinės kukurūzų miltų (nebūtinai);
2  stiklinės kvietinių miltų;
2  šaukštai  cukraus;
1/2 arbat. šaukštelio druskos;
1 arbat. šaukštelis kepimo miltelių;
1 kiaušinis;
400 ml pasukų;
2-3 valgomi šaukštai   išlydyto sviesto;
50 gr. konditerinio juodo šokolado.

 Dubenyje sumaišyti sausas medžiagas: miltus, cukrų, druską, kepimo miltelius. Užpilti pasukas, įmušti kiaušinį, supilti ištirpintą sviestą. Pabaigoje įmaišyti stambiai sutarkuotą arba smulkiai sulaužytą šokoladą. Kepti kaip įprastus blynus, tik nereikia aliejaus jei kepsite Berghof keptuvėje. 


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą