Viena vidutinio dydyžio cukinija;
300 gr. fetos sūrio arba varškės;
džiovintų arba žviežių petražolių;
2 kiaušiniai;
4 valgomi šaukštai miltų;
druskos pagal skonį jei dėsite varškę, o ne fetos sūrį.
300 gr. fetos sūrio arba varškės;
džiovintų arba žviežių petražolių;
2 kiaušiniai;
4 valgomi šaukštai miltų;
druskos pagal skonį jei dėsite varškę, o ne fetos sūrį.
Cukiniją sutarkuoti su smulkia burokine tarką. Cukinijas nuspausti (labai sausai nereikia), įmušti kiaušinį, sutrupinti fetos sūrį, suberti miltus, susmulkintas petražoles. Viską gerai išmaišyti. Keptuvėje įkaitinti aliejų ir kepti blynukus kaip įprastai. Skonis labai primena bulvinius blynus. Labai skanu valgyti su varškės-česnako padažu. Arba su grietine.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą