400 gr. Mantingos arba kitos firmos sluoksniuotos bemielės tešlos (geriau tinka kur yra 2 dideli lapai)
Įdarui:
2 morkos
1 svogūnas;
1/2 cukinijos (apie 500 gr.);
1 baklažanas;
2-3 kiaušiniai;
200 ml grietinės;
100 gr. kietojo sūrio;
druskos ir pipirų pagal skonį;
alyvuogių aliejaus kepimui.
Pakepinti smulkiai supjaustytą svogūną aliejuje. Kai svogūnai suminkštėja dėti smulkiai sutarkuotas morkas ir tarkuotą cukiniją (tarkuotą cukiniją sumaišyti 5 minutėms su druska ir nuspausti atsiradusį skystį). Sudėti kubeliais supjaustytą baklažaną. Kepti daržoves kokias 5 minutes.
Kiaušinius išplakti su grietine, pipirais ir druska, pabaigoje sumaišyti su puse tarkuoto sūrio.
Kepimo formos dugną ir šonus iškloti tešla, ant viršaus dėti daržovių įdarą. Ant daržovių viršaus užbarstyti likusį tarkuotą sūrį.
Kepimo formos dugną ir šonus iškloti tešla, ant viršaus dėti daržovių įdarą. Ant daržovių viršaus užbarstyti likusį tarkuotą sūrį.
Kepti apie 30 min. 200C temperatūroje.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą