1 stiklinė maltų migdolų;
1 stiklinė miltų;
11 gr . kepimo miltelių;
200 g minkšto sviesto arba margarino;
1 stiklinė cukraus;
1/2 arb. šaukšt. vanilės esencijos;
4 kiaušiniai;
6 -8 šviežios figos.
Kepkite apie 45 minutes. Ar pyragas iškepė, patikrinkite tradiciniu būdų - mediniu smeigtukas turi būti sausas.Labai skanus dar šiltas su vaniliniais ledais.
1 stiklinė miltų;
11 gr . kepimo miltelių;
200 g minkšto sviesto arba margarino;
1 stiklinė cukraus;
1/2 arb. šaukšt. vanilės esencijos;
4 kiaušiniai;
6 -8 šviežios figos.
Orkaitę įkaitinkite iki 180°C temperatūros.
Dubenyje sumaišykite maltus migdolus, miltus, kepimo miltelius.
Margariną arba sviestą ištirpdyti vandens vonelėje ir išplakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Nuolat maišant, po vieną įmušti kiaušinius. Pabaigoje suberti ir įmaišyti sausuosius ingridientus.
20 cm skersmens kepimo formos atsegamais
kraštais dugną padenkite kepimo popieriumi. Supilkite
tešlą. Figas perpjaukite perpus ir šiek tiek įspausdami išdėliokite ant pyrago. Kepdamos jos atsidurs pyrago dugne.
Kepkite apie 45 minutes. Ar pyragas iškepė, patikrinkite tradiciniu būdų - mediniu smeigtukas turi būti sausas.Labai skanus dar šiltas su vaniliniais ledais.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą