Ieškoti šiame dienoraštyje

2016 m. gruodžio 11 d., sekmadienis

Kiaulienos ausyčių vyniotinis su kepenų paštetu



3 - 4 kiaulienos ausys;
400 gr. kepenų;
100 gr. kiaulienos šoninės;
50 gr. sviesto;
1 arbat. šaukštelis čiobrelių;
1/2 svogūno;
druskos, baltųjų pipirų, malto kuskato, lauro lapų;
Visų pirma išverdame ausis, kepenis ir kiaulienos šoninę. Kepenis du kartus permalame mėsmale, sumalame virtą šoninę. Svogūną smulkiai supjaustome ir pakepiname svieste kartu su čiobreliais. Viską sumaišome su maltomis kepenimis. Įeriame druskos ir baltų maltų pipirų pagal skonį. Viską gerai išmaišome. Gautą paštetą dedame į virtą ausį, suviniojame į mistinę plėvelę, surišame ir verdame 30 minučių pasūdytame vandenyje. Vyniotinius paslegiame per naktį, o tada jau galima ir valgyti :).


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą