200 gr. margarino;
1 stiklinė cukraus;500 gr. sausainių (gaidelis ir pan.);
3 šaukštai kakavos miltelių;
100 ml pieno.
Puode ištirpinti margariną ir supilti pieną. Cukrų išmaišyti su kakava ir supilti į ištirpintą margariną. Pastoviai maišyti kol užvirs ir bus vientisą masė. Gautą masę vis pamaišant ant labai silpnos ugnies pavirinti nemažiau kaip 10 min. kol sutirštės. Sausainius sulaužyti, išvirusį šokoladą supilti ant sausainių, išmaišyti ir dėti į politileninį maišelį arba Tupervare formą. Gerai suspausti ir leisti sustingti.
Koks grazuolis "Tinginys", toks tamsus, o manieji visada gaunasi kazkokie pabale...
AtsakytiPanaikintiReikia tik įdėti daugiau kakavos ir bus tamsus. Spalva nuo jos priklauso.
AtsakytiPanaikinti