Vyniotiniui
3 kiaušiniai + 1 trynys
2/3 stiklinės cukraus
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
1 stiklinė ekstra miltų
4 nubraukti valg. šaukštai krakmolo
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
žiupsnelis druskos
1 arbatinis šaukštelis cinamono
1 stiklinė smulkiai sutarkuotų morkų
3 valg. šaukštai alyvuogių aliejaus
Kremui
2 pakeliai varškės
150 g kambario temperatūros sviesto
4 valg. šaukštai cukraus
1/2 citrinos sulčių ir žievelės
2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
sauja razinų (nuplautų karštu vandeniu ir nusausintų)
Cukraus pudros apibarstymui.
Paruošimas:
Iškepus išimti iš orkaitės ir palaukti kelias minutes. Kartu su popieriumi suvynioti, ataušinti.
Kremui išplakti varškę su sviestu, cukrumi ir vanile. Įmaišyti nutarkuotą citrinos žievelę sultis, razinas.
Išvynioti ataušusį biskvitą, nuimti popierių ir aptepti varškės kremu ir vėl suvynioti, apibarstyti cukraus pudra. Leisti pastovėti apie valandą laiko.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą