Vištos krūtinėlė | 2 vnt. | |
Memel blue mėlynas pelėsinis sūris | 90 gr. | |
Kriaušė | 1 | |
Cukinija | 1 | |
Karis | 1 arb. šaukšt. | |
Druskos ir pipirų pagal skonį | 1 | |
Sviestas | 1 arb. šaukštelis | |
Bruknių padažas | 50 ml. |
Kriaušę nulupti, padalinti į šešias dalis ir apkepti svieste. Sūrį supjaustyti juostelėmis. Vištos krūtinėlę apibarstyti kariu, juodais maltais pipirais ir druska. Leisti pastovėti keletą minučių. Įpjauti krūtinėlę (padaryti kišenę) ir į ja po lygiai sukišti pravėsusias kriaušes ir sūrį, užsegti kišenėlę su medinių smeigtuku ir apkepti įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių. Neperkepti. Patiekti su apkepinta cukinija ir bruknių padažu (padažą reikėtų pašildyti, prieš patiekiant. Lengva, greita ir labai saknu.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą