Ieškoti šiame dienoraštyje

2011 m. lapkričio 5 d., šeštadienis

Vištos krūtinėlė įdaryta kriaušėmis ir sūriu


Vištos krūtinėlė
2 vnt.
Memel blue mėlynas pelėsinis sūris
90 gr.
Kriaušė
1
Cukinija
1
Karis
1 arb. šaukšt.
Druskos ir pipirų pagal skonį
1
Sviestas
1 arb. šaukštelis
Bruknių padažas
50 ml.


Kriaušę nulupti, padalinti į šešias dalis ir apkepti svieste. Sūrį supjaustyti juostelėmis. Vištos krūtinėlę apibarstyti kariu, juodais maltais pipirais ir druska. Leisti pastovėti keletą minučių. Įpjauti krūtinėlę (padaryti kišenę) ir į ja po lygiai sukišti pravėsusias kriaušes ir sūrį, užsegti kišenėlę su medinių smeigtuku ir apkepti įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių. Neperkepti. Patiekti su apkepinta cukinija ir bruknių padažu (padažą reikėtų pašildyti, prieš patiekiant. Lengva, greita ir labai saknu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą