Ieškoti šiame dienoraštyje

2012 m. balandžio 21 d., šeštadienis

Putpelė kepta bulvėjė





7 didelės bulvės;
21 putpelės kulšelė;
2 valgomi šaukštai majonezo;
žiupsnelis rozmarino;
žiuopsnelis druskos ir pipirų;
3 skiltelės česnako;
2 valgomi šaukštai aliejaus;
150 ml grietinėlės 13 %.
Kulšeles bent porai valandų pamarinuoti majoneze su česnaku ir pipirais. Bulves nulupti, išskaptuoti vidų, apibarstyti druska ir rozmarinais, apvolioti aliejuje. Į duobutę dėti po 3 kulšeles. Bulves, kurias išskaptavau sudėjau ant skardos dugno. Ant viršaus dedame įdarytas bulves. Uždengiame folija ir kepame 50 min. 200C tem. ir dar 20 min. 170C temp. nuėmus foliją ir apšlakščius bulves grietinėle.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą