360g 9% varškės;
75 gr. rudojo cukraus;
2 nedidelių kiaušinių;
1v.š. brendžio;
1a.š. kepimo miltelių;
175g miltų;
500 gr. taukų + 50 ml aliejaus (virimui)
Varškę ištriname su cukrumi, kiaušiniu, brendžiu, ir kepimo milteliais. Suberiame miltus ir suminkome lipnią tešlą.
Taukus ištirpiname, supilame aliejų įkaitiname kol riebalai ima "Vaikščioti" indo dugne, tada ją sumažiname iki vidutinės.
Rankas pasitepame aliejumi ir formuojame graikinio riešuto dydžio kamuoliukus.
Verdame spurgas kelias minutes, padedam vartytis kol tolygiai paruduoja. Išvirusias sudedame ant
popierinio rankšluosčio, kad sugertų riebalų perteklių.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą