Šį patiekalą gaminau "Kulinarijos studijos" pamokėlėse. Jį išmokė pasigaminti šefas Darius Dobrovolskas. Prie šio patiekalo dar gaminome bulvių apkepą. Jį planuoju gaminti kitą sykį.
Kiaulienos išpjova - 1 vnt;
Špinatai - 100 gr.;
Garstyčios - 2 valg. šaukšt.;
Rozmarinas - žiupsnelis;
Sviestas - 1 valg. šaukšt.;
Alyvuogių aliejus -1 valg. šaukšt.;
Džiuvėsėliai - 2 valg. šaukšt.;
Druska ir pipirai pagal skonį;
Česnakas - 2 skiltelės.
Kiaulienos išpjovą įtrinti aliejumi, rozmarinu, druska ir pipirais, česnaku. Palaikyti apie pusvalandį.
Išpjovą trumpai apkepti keptuvėje iš visų pusių, apdėti špinatų- garstyčių- džiuvėsių mišiniu ir dėtį į skardą. Kepti orkaitėje apie 20 min. 190 C temperatūroje.
Manau labai skanu ir su bulvių koše.
Aciu, Tu ismokai is Dariaus, as stengsiuos is taves :).Atrodo tobulai !!!
AtsakytiPanaikintiNa šis labai paprastas receptas. Tokius aš ir dievinu, kai lengva, skanu ir pakankamai greitai paruošiama :)
AtsakytiPanaikinti