200 gr. šaldytų spinatų;
300 gr. varškės sūrio (kaimiško, riebaus);
300 gr. sluoksniuotos tešlos (tinka ir pirktinė "Mantingos");
1 kiaušinis;
1 arb. šaukštelis druskos.
300 gr. varškės sūrio (kaimiško, riebaus);
300 gr. sluoksniuotos tešlos (tinka ir pirktinė "Mantingos");
1 kiaušinis;
1 arb. šaukštelis druskos.
Varškę sutrinti su atšildytais špinatais ir druska, įdėti išplaktą kiaušinį. Ant kepimo popieriaus iš tešlos iškočioti lakštą (forma pagal turimą skardą, plius apie 2 cm borteliui), dėti į kepimo formą, ant viršaus tolygiai paskleisti sūrį su špinatais. Ant viršaus uždėti kelias lygegriačias juosteles iš likusios tešlos. Jas galima susukti į spiralę. Kepti orkaitėje apie 20-25 min. 200C temperatūroje.
Sluoksniuotos tešlos receptą rasite prie kepsnio "Eglutė"
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą