12 pievagrybių (nedidelių);
1 stiklinė džiuvėsių;
2 kiaušiniai;
Aliejaus virimui;
Druskos ir džiovintų petražolių pabarstymui. Įkaitinkite siaurame inde aliejų. Dubenėlyje išplakti kiaušinius. Į kitą indelį supilti džiuvėsius. Kiekvieną pievagrybį apvolioti kiaušinyje, džiuvėsėliuose ir virti įkaitintame aliejuje kol gražiai paruduos. Išvirusius grybus išimti ant grotelių ar į kiaurasamtį, kad nuvarvėtų aliejus, pabarstyti druska ir džiovintomis petražolėmis. Labai skanūs karšti :)
1 stiklinė džiuvėsių;
2 kiaušiniai;
Aliejaus virimui;
Druskos ir džiovintų petražolių pabarstymui. Įkaitinkite siaurame inde aliejų. Dubenėlyje išplakti kiaušinius. Į kitą indelį supilti džiuvėsius. Kiekvieną pievagrybį apvolioti kiaušinyje, džiuvėsėliuose ir virti įkaitintame aliejuje kol gražiai paruduos. Išvirusius grybus išimti ant grotelių ar į kiaurasamtį, kad nuvarvėtų aliejus, pabarstyti druska ir džiovintomis petražolėmis. Labai skanūs karšti :)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą