1 morka
1/2 citrinos sulčių
1/2 arb. šaukštelis tarkuoto imbiero
3 valg. šaukštas vandens
1 žiupsnelis sezamo sėklų
1 valg. šaukštas ryžių atcto
1 arb. šaukštelis Tako padažo
1 skiltelė česnako
2 valg. šaukštas rudojo cukraus sirupo
1 vnt. vištienos krūtinėlės
2 valg. šaukštai sojų padažo
1/2 pekino kopūsto
1/2 ilgo agurko
1 saujalė išbrinkintų juodųjų grybų.
1/2 citrinos sulčių
1/2 arb. šaukštelis tarkuoto imbiero
3 valg. šaukštas vandens
1 žiupsnelis sezamo sėklų
1 valg. šaukštas ryžių atcto
1 arb. šaukštelis Tako padažo
1 skiltelė česnako
2 valg. šaukštas rudojo cukraus sirupo
1 vnt. vištienos krūtinėlės
2 valg. šaukštai sojų padažo
1/2 pekino kopūsto
1/2 ilgo agurko
1 saujalė išbrinkintų juodųjų grybų.
Vištos krūtinėlę supjaustyti juostelėmis, apibarstyti kariu, druska ir pipirais ir iškepti aliejuje. Pabaigoje sudėti juostelėmis supjaustytus išmirkytus grybus, įberti žiupsnelį sezamo. Kai grybai sušils, ugnį išjungti. Supjaustyti juostelėmis pekino kopūstą, morkas ir agurkus ir sudėti į lėkštę. Iš prieskonių ir vandens pasigaminti padažą, viska gerai išplakti, įdėti išspausto česnako skiltelę. Ant salotų dėti karštą vištieną su grybais ir užpilti padažu.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą