100 ml kinvos
200 ml vandens
1 saldžioji paprika
1/2 cukinijos
10-12 juodųjų alyvuogių
100 g fetos sūrio
šakelė raudonėlio
druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų
0,5 citrinos sultys
1 v. š. alyvuogių aliejaus
Kinvą ir vandenį užvirkite puodelyje, prilengvinkite ugnį,uždenkite ir virkite ant silpnos ugnies apie 10 minučių. Išvirusią kinvą perdėkite į dubenį ir lengvai išpurenkite šakute. Keptuvėje iš visų pusių apkepkite papriką ir cukinijos griežinėlius. Papriką supjaustykite juostelėmis, cukiniją griežinėliais. Dubenyje sumaišykite paprikos juosteles, cukinijos griežinėlius, smulkintas alyvuoges, raudonėlį, druską, pipirus ir kinvą. Išspauskite citrinos sultis, įpilkite alyvuogių aliejaus ir išmaišykite dar kartą.
Mažais kubeliais supjaustykite fetos sūrį. Suberkite į salotas, ir įmaišykite Valgyti galima ir šiltas iškart ir šaltas.
Skanaus :)
200 ml vandens
1 saldžioji paprika
1/2 cukinijos
10-12 juodųjų alyvuogių
100 g fetos sūrio
šakelė raudonėlio
druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų
0,5 citrinos sultys
1 v. š. alyvuogių aliejaus
Kinvą ir vandenį užvirkite puodelyje, prilengvinkite ugnį,uždenkite ir virkite ant silpnos ugnies apie 10 minučių. Išvirusią kinvą perdėkite į dubenį ir lengvai išpurenkite šakute. Keptuvėje iš visų pusių apkepkite papriką ir cukinijos griežinėlius. Papriką supjaustykite juostelėmis, cukiniją griežinėliais. Dubenyje sumaišykite paprikos juosteles, cukinijos griežinėlius, smulkintas alyvuoges, raudonėlį, druską, pipirus ir kinvą. Išspauskite citrinos sultis, įpilkite alyvuogių aliejaus ir išmaišykite dar kartą.
Mažais kubeliais supjaustykite fetos sūrį. Suberkite į salotas, ir įmaišykite Valgyti galima ir šiltas iškart ir šaltas.
Skanaus :)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą