500 gr. putpelių krūtinėlių
150 ml. balto sauso vyno
50 ml alyvuogių aliejaus
50 gr. sviesto
Žiupsnelis čiobrelio
Druskos ir maltų juodųjų pipirų pagal skonį
Valgomas šaukštas ruginių miltų
200 ml. pieno
150 ml. balto sauso vyno
50 ml alyvuogių aliejaus
50 gr. sviesto
Žiupsnelis čiobrelio
Druskos ir maltų juodųjų pipirų pagal skonį
Valgomas šaukštas ruginių miltų
200 ml. pieno
Putpelių krūtinėles įtrinti alyvuogių aliejumi, druska pipirais ir čiobreliu.
Keptuvėje įkaitinti sviestą, supilti aliejų ir apkepti iš abiejų pusių krūtinėlę apie 10 min. Tada supilti vyną ir troškinti ant silpnos ugnies dar apie 10 min. Pabaigoje užbarstyti miltus, išmaišyti ir supilti pieną. Patroškinti dar apie 5-7 minutes ant silpnos ugnies, vis pamaišant.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą