Ieškoti šiame dienoraštyje

2013 m. vasario 27 d., trečiadienis

Kiniška vištienos sriuba su ryžių makaronais


20 g laiškinių česnakų
2 valg. šaukštai rudo cukraus
pagal skonį druskos
0,5 arb. šaukštelio tarkuoto imbiero
3 valg. šaukštai balzamiko acto
1 arb. šaukštelis Tako padažo
1 vištos ketvirtis
25 g juodų kiniškų grybų
50 g ryžių makaronų
100 g konservuotų bambuko uglių
2 valg. šaukštas tiršto sojos padažo
0,5 arb. šaukštelio baltų pipirų

Iš vištienos ketvirčio išverdame apie 2 l sultinio. Vištiena išimame ir suplėšome, dedame atgal į puodą. Sudedame į puodą išmirkytus grybus, supjaustytus juostelėmis. Sudedame visus prieskonius. Verdame apie 10 minučių, pabaigoje sudedame bambuko ūglius ir sulaužytus makaronus. Kai užverda išjungiame. Patiekiame su laiškiniu česnaku.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą