1 Morka
1 Vištienos krūtinėlė
1,5 valg. šaukšto rudojo cukraus
1 valg. šaukštas balzamiko acto
1/2 vnt. agurko
2 valg. šaukštai ryžių atcto
1 valg. šaukštas sojos padažo
25 g kiniškų juodų grybų
2 dl sultinio
1/2 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
pagal skonį čili pipirų
Grybus pamerkti karštame vandenyje 30 min. Užvirti sultinį (galima ir iš kubelių), sudėti šiaudeliais supjaustytas morkas ir grybus. Virti apie 10 minčių. Tada sudėti vištienos krūtinėlę supjaustytą šiaudeliais. Mėsai apvirus sudėti visus prieskonius, jei reikia - dar pagardinti druska ir pavirti apie 2 minutes. Prieš patiekiant sudėti į lėkštę šiaudeliais pjaustytus agurkus.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą