Ieškoti šiame dienoraštyje

2013 m. vasario 27 d., trečiadienis

Kiniška vištienos sriuba su juodaisiais grybais



1 Morka

1 Vištienos krūtinėlė

1,5 valg. šaukšto rudojo cukraus

1 valg. šaukštas balzamiko acto

1/2 vnt. agurko

2 valg. šaukštai ryžių atcto

1 valg. šaukštas sojos padažo

25 g kiniškų juodų grybų

2 dl sultinio

1/2 šaukštelio maltų juodųjų pipirų

pagal skonį čili pipirų

Grybus pamerkti karštame vandenyje 30 min. Užvirti sultinį (galima ir iš kubelių), sudėti šiaudeliais supjaustytas morkas ir grybus. Virti apie 10 minčių. Tada sudėti vištienos krūtinėlę supjaustytą šiaudeliais. Mėsai apvirus sudėti visus prieskonius, jei reikia - dar pagardinti druska ir pavirti apie 2 minutes. Prieš patiekiant sudėti į lėkštę šiaudeliais pjaustytus agurkus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą