Gailą, bet neturiu nuotraukos lėkštėje, tik gamybos procesas.
Patiekalui pagaminti reikia vidutinio dydyžio bulvių, mėgiamo faršo, morkos, svogūno, druskos, pipirų, lauro lapų, aliejaus arba sviesto.
Bulves nuskutame, išgrežiame kišenėles, į jas dedame maltos mėsos su mėgiamais prieskoniais ir sustatome į karščiui atsparų indą (tinka ir stiklinis su dangčiu). Ant viršaus dedame bulvių likučius. Sogūnus ir morką apkepiname, sudedame ant bulvių. Pabarstome druska, pipirais, dedame lauro lapų, įpilame iki pusės bulvių vandens. Jei norite riebiau ir dar skaniau pilame grietinėlės ir į orkaitę 50 min. Pradžioje nustatome 200C, o po pusvalandžio sumažiname iki 160 C. Galima visa tai gaminti ir ant viryklės :) Skonis ne visai toks pat, bet vis tiek skanu :).
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą