Ieškoti šiame dienoraštyje

2011 m. kovo 26 d., šeštadienis

Burokėlių mišrainė su sūdyta lašiša


Turėjau šaldytuve 100 gr. sūdytos lašišos ir masčiau ką iš jos pagaminti. O kadangi tame pačiame šaldytuve dar buvo ir virtų burokėlių, nusprendžiau šiuos du produktus sudėti į vieną patiekalą. Rizika pasiteisino, tikrai skanu. Karalienė lašiša tikrai nesusipyko su kaimiečiu burokėliu :):):). Kitą kartą kai gaminsiu tokią mišrainę vietoje sūdytos įdėsiu lašišos konservų natūraliose sultyse. Manau turėtų būti neprasčiau, nes su tunu jau esu išbandžiusi ir jis tinka į kompaniją su burokėliu :)
Mišrainės sudėtis:
2 vidutinio dydžio burokėliai;
4-5 marinuoti agurkai;
400 gr. konservuotų žirnelių;
1/2 poro baltos dalies;
100 gr. sūdytos lašišos;
žiupsnelis šviežiai maltų juodų pipirų;
3-4 šaukštai majonezo
Burokėlius, agurkus ir lašišą supjaustyti kubeliais. Porą supjaustyti kaip galima smulkiau. Sudėti žirnelius. Viską sumaišyti su majonezu ir paskaninti šviežiai maltais juodais pipirias.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą