Ieškoti šiame dienoraštyje

2011 m. kovo 26 d., šeštadienis

Vištienos užpiltinė


2 vištos krūtinėlės
2 šaukštai su kaupu želatinos
1l vištienos sultinio
5 kvapieji pipirai
3 lauro lapai
Konservuoti kukurūzai
žalumynų papuošimui
druskos pagal skonį




Išvirti vištos krūtnėlę su prieskoniais ir druska. Sultinį, kuriame virė višta, perkošti ir atvėsinti. Suberti želatiną, išbrinkinti ir pakaitinti kol ištirps, pastoviai maišant. Pasiruošti žalumynus, juos dėti sluoksniais į indą, vis užpilant atvėsinta paruošta želė. Sluoksniuoti, paskutinis sluoksnis vištienos. Leisti sustingti ir išversti į lėkštę.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą