2 vištos krūtinėlės
2 šaukštai su kaupu želatinos
1l vištienos sultinio
5 kvapieji pipirai
3 lauro lapai
2 šaukštai su kaupu želatinos
1l vištienos sultinio
5 kvapieji pipirai
3 lauro lapai
Konservuoti kukurūzai
žalumynų papuošimui
druskos pagal skonį
žalumynų papuošimui
druskos pagal skonį
Išvirti vištos krūtnėlę su prieskoniais ir druska. Sultinį, kuriame virė višta, perkošti ir atvėsinti. Suberti želatiną, išbrinkinti ir pakaitinti kol ištirps, pastoviai maišant. Pasiruošti žalumynus, juos dėti sluoksniais į indą, vis užpilant atvėsinta paruošta želė. Sluoksniuoti, paskutinis sluoksnis vištienos. Leisti sustingti ir išversti į lėkštę.
Išvirti vištos krūtnėlę su prieskoniais ir druska. Sultinį, kuriame virė višta, perkošti ir atvėsinti. Suberti želatiną, išbrinkinti ir pakaitinti kol ištirps, pastoviai maišant. Pasiruošti žalumynus, juos dėti sluoksniais į indą, vis užpilant atvėsinta paruošta želė. Sluoksniuoti, paskutinis sluoksnis vištienos. Leisti sustingti ir išversti į lėkštę.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą