Ieškoti šiame dienoraštyje

2011 m. kovo 26 d., šeštadienis

Farširuota menkė


1 kg šviežios menkės
1 svogūnas
100 g sviesto
3 valgomi šaukštai manų
1 morka
1 kiaušinis
1 arbatinis šaukštelis druskos
1 valgomas šaukštas žuvies citrininių prieskonių

Gaminimas:

Menkę atskirti nuo odos. Menkės filė sumalti kartu su svieste pakepintais svogūnais. Įdėti druskos, sutarkuotą morką, manus, kiaušinį, žuvies prieskonius ir viską gerai išminkyti. Gautą faršą sudėti į menkės odą ir užsiūti.
Kepti orkaitėje apie valandą laiko 200C temperatūroje.
Iškepusią papuošti. Garnyrui puikiai tiks burokėlių salotos. Skani tiek šilta tiek šaltą.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą