Ieškoti šiame dienoraštyje

2011 m. kovo 26 d., šeštadienis

Švelnios pavasariškos salotos su krabų mėsa


200 gr. krabų "mėsos",
žalių salotų pundelis,
1-2 pomidorų,
1 agurko,
20 gr. svogūnų laiškų,
žiupsnelio šviežių krapų (nebūtinai),
2 kiaušinių
2 šaukštų saldžių kukurūzų,
majonezo pagal poreikį.
Druskos ir jokių kitų prieskonių nereikia
Paruošimas:
Ant lėkštės dugno sudėti stambiai supjaustytas salotas. Ant viršaus sluoksniuokite šiaudeliais supjaustytą agurką ir skiltelėmis supjaustytus pomidorus. Ant viršaus išdėliokite krabų mėsą, apibarstykite kukurūzais. Pabaigoje sudėkite kietai išvirtą ir padaliną į keturias dalis kiaušinį, apliekite majonezu ir apibarstykite susmulkintais svogūnų laiškais.
Labai paprastos, bet labai gaivios kvepiančios pavasariu salotos. Taip  apibūdino dukra paragavusi  jų :).

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą