Ieškoti šiame dienoraštyje

2012 m. gegužės 7 d., pirmadienis

Lašiša užkepta su pomidorais





1 svogūnas
2 pomidorai
300 g lašišos filė
50 g Čederio sūris (tarkuotas)
1 arb. šaukštelis Citrininių žuvies prieskonių
1 sauja baziliko lapelių
 Druskos ir maltų juodų pipirų

Į kepimo indą įdedu lašišos filė, oda žemyn, apibarstau citrininiais žuvies prieskoniais, ant viršaus dedu žiedeliais supjaustytus svogūnus, ant jų supjaustytus pomidorus. Pomidorus apibarsčiau baziliku, druska ir šviežiai maltais juodais pipirais. Paskutinis sluoksnis - tarkuotas fermentinis sūris. Kepame orkaitėje apie 20-25 min. 200C temperatūroje.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą