Ieškoti šiame dienoraštyje

2012 m. gegužės 9 d., trečiadienis

Pyragas su varške




Tešlai:
100 g sviesto
100 g. cukraus
1 kiaušinis

2 stiklinės miltų.
Įdarui:
0.5 kg varškės
2  kiaušiniai
100 gr. stiklinės cukraus

1 arbatinis šaukštelis vanilino esencijos



Tešlai sviestą sutarkuojame, sumaišome su cukrumi, kiaušiniu ir miltais. Įdarui sumaišome varškę, cukrų ir kiaušinius.
Kepimo indą patepame sviestu, sdedame tešlą, paskirstome ją kepimo formoje, galima ir bortelius padaryti, ant jo užpilame varškę. Kepam 200C karštumo orkaitėje apie 45 min. su vėjeliu. Šiek tiek pravėsusį puošiame vaisiais ar uogomis.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą