Ieškoti šiame dienoraštyje

2012 m. gegužės 6 d., sekmadienis

Užkandėlė su žuvies putėsiais





1 karšto rūkymo žuvis (skumbrė, jūros ešerysar kita mėgiama);
100 ml grietinėlės;
1 valgomas šaukštas majonezo;
Žiupsnelis krapų;
Žiupsnelis juodų maltų pipirų;
4 lapeliai sluoksniuotos tešlos;
žiupsnelis sezamo.
Du sluoksniuotos tešlos lapelius aptepus kiaušiniu dedame viena ant kito, supjaustome kvadratėliai, išspaudžiame iki pirmo sluoksnio apskritimą, aptepame kiaušiniu, apibarstome sezamu ir kepame 200C temp. kol gražiai apkeps. 
Žuvį išssukume iki purumo su grietinėle ir prieskoniais. Gautą masę dedame į konditerinį švirkštą ir jo pagalba užpildome atvėsusius krepšelius.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą