Ieškoti šiame dienoraštyje

2012 m. gegužės 27 d., sekmadienis

Ledai su pistacijomis ir migdolais (Indų virtuvė)




1 indelis kondensuoto pieno
150 ml grietinėlės
50 g pistacijų
50 g migdolų
75 ml karšto vandens
75 ml šalto vandens
1 arb. šaukštelis kardamono
1  arb. šaukštelis migdolų esencijos
Kardamoną užpilti karštu vandeniu ir palaikyti 15 min. Į karddemoną su vandeniu supilti kondencuotą pieną ir gerai išplakti. Tada supilti grietinėlę, šaltą vandenį, pistacijas, migdolųs ir migdolų esenciją. Viską plakti dideliu greičiu apie pusę minutės. Indą dėti į šaldiklį 3 val. Išėmus viską išmaišyti ir gautą masę supilstyti į formeles. Vėl dėti į šaldiklį 4 val. 




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą