Ieškoti šiame dienoraštyje

2015 m. lapkričio 16 d., pirmadienis

Malta - svetingu, paslaugių žmonių kraštas!




Tradicinius Maltiečių patiekalus pavyko paragauti vienų pietų metu. Gamino būsimieji šefai, aptarnavo- busimieji padavėjai Maltos profesinės mokyklos, kuri angliškai skamba labai gražiai "The Institute of Tourism Studies" moksleiviai.

http://www.its.edu.mt/abouts-us-its.html

Neprasčiau už 5 žvaigždučių restoraną Lietuvoje. Viskas buvo tikrai skanu.





Užkandis

 Matos vynas, jo buvo galima užsisakyti mokyklos mokomajame restorane.
 Daržvių sriuba su kiaušiniu ir oškos sūriu

 Taip buvo patiektas pagrindinis patiekalas
Pagrindinis patieklas I "Įdaryta jautinos nugarinė su Grill daržovėmis"
Pagrindinis patiekalas II Tradicinis troškintas triušis baltame vyne
 Desretas I
Desertas II
 Būsimieji vyrėjai Maltoje



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą