Tradicinius Maltiečių patiekalus pavyko paragauti vienų pietų metu. Gamino būsimieji šefai, aptarnavo- busimieji padavėjai Maltos profesinės mokyklos, kuri angliškai skamba labai gražiai "The Institute of Tourism Studies" moksleiviai.
http://www.its.edu.mt/abouts-us-its.html
Neprasčiau už 5 žvaigždučių restoraną Lietuvoje. Viskas buvo tikrai skanu.
Užkandis
Matos vynas, jo buvo galima užsisakyti mokyklos mokomajame restorane.
Daržvių sriuba su kiaušiniu ir oškos sūriu
Taip buvo patiektas pagrindinis patiekalas
Pagrindinis patieklas I "Įdaryta jautinos nugarinė su Grill daržovėmis"
Pagrindinis patiekalas II Tradicinis troškintas triušis baltame vyne
Desretas I
Desertas II
Būsimieji vyrėjai Maltoje
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą