2 vnt. vištos krūtinėlių (virtu, keptu arba rukytų)
druskos, pipiru;
3 kriaušių;
3 avokadų;
100 g graikinių riešutų.
Padažui:
250 ml majonezo, 2 garstyčių šaukštelių; žiupsnelis kario.
Nedideliais gabalėliais (kubeliais) supjaustyti vištieną, kriaušes ir avokadus. Graikinius riešutus susmulkinti. Sumaišyti padžui skirtus produktus.
Didelėje lėkštėje viską gražiai susluoksniuoti: pirmas sluoksnis — kriaušių, ant jo — avokadų ir vištienos. Ant viršaus užpilti padažu i apibarstyti riešutais. Kadangi turėjau pusę granato vaisiaus, pagardinau dar jo sėklomis. Tiko! Skanaus.
Didelėje lėkštėje viską gražiai susluoksniuoti: pirmas sluoksnis — kriaušių, ant jo — avokadų ir vištienos. Ant viršaus užpilti padažu i apibarstyti riešutais. Kadangi turėjau pusę granato vaisiaus, pagardinau dar jo sėklomis. Tiko! Skanaus.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą